Close

QA Platform 4.0 mokymosi kelionė: gamybos procesų transformavimas ir skaitmeninimas

2 minute(s) to read

Sveiki atvykę į antrąjį "QA Platform 4.0" mokymosi kelionės skyrių.

Gamybos procesų transformavimas ir skaitmeninimas

Reikalavimai gamybos ir gamybos procesams, siekiant išlaikyti konkurencinį pranašumą, nuolat kinta ir didėja. Lankstumas, patikimumas, efektyvumas, tvarumas ir taip toliau. Bet kuri viena silpna proceso grandis gali tapti brangiai kainuojančio medžiagų švaistymo, perdarymo ir atšaukimo priežastimi. Atsakymas – tai duomenimis pagrįstas kokybės užtikrinimo sprendimas, kuris tiksliai gali išmatuoti surinktus duomenis, pateikti ataskaitas ir imtis veiksmų. Ir tai daryti visame gamybos procese arba bet kurioje gamybos įmonės vietoje.

Šis sprendimas yra "Atlas Copco QA Platform 4.0."

QA Platform 4.0 – tai išmanus ir lankstus sujungtų gaminių portfelis. Trijų pakopų modulinis kokybės užtikrinimo sprendimas, kuriame kiekvienas kokybės užtikrinimo proceso etapas yra vizualizuotas ir prieinamas operatoriui, kad jis galėtų matyti, matuoti ir kontroliuoti. Kiekvieną sprendimo komponentą galima pritaikyti pagal konkrečius poreikius ir reikalavimus.

 Smart Connected Quality

Tikslūs matavimai. "Atlas Copco STbench" yra mobilus sprendimas, leidžiantis perkelti bandymų stendą į įrankį. Galima išbandyti įrankio galimybes ir atlikti automatinio kalibravimo procesus, taip išvengiant klaidų gamybos linijoje jau pačioje pradžioje.

Rinkimas ir vykdymas. Tvarkykite ir pasinaudokite iš įrankių surinktais duomenis. Naudodami "Atlas Copco STpad" ir "STpalm" galite programuoti bandymus, vadovauti operatoriams ir rinkti rezultatus. Jis taip pat yra greitas, STpad leidžia atlikti iki 30 bandymų vos per tris minutes! Veikimas kontroliuojamas realiuoju laiku visoje linijoje, taip padedant sumažinti operatorių klaidų riziką.

Valdymas ir tikrinimas. Programa "Atlas Copco QA Supervisor" stebi kokybės užtikrinimo procesą nuo planavimo iki ataskaitų pateikimo. Internetinio sprendimo pagrindas – programinė įranga, kuri renka duomenis, pateikia įžvalgas ir paskirsto užduotis. Naudojant vieną vienintelį įdiegimą, 24/7 ryšį ir prieigą iš bet kurio įrenginio, QA Supervisor gali stebėti visas kokybės užtikrinimo programas. Kiekvienas naudotojas gali dirbti su asmeniniu kokybės prietaisų skydeliu su pritaikomomis ataskaitomis, kad geriau atitiktų individualius naudotojų poreikius.

  • Aerospace

  • Automotive

  • Electronics

  • Energy

  • Foundries & Metal Fabrication

  • Government & Defense

  • Heavy Equipment & Machinery

  • Industrial Assembly

  • Original Equipment Manufacturer

  • Rail Industry