Close

Dabar pristatome: Tensor IxB iš Atlas Copco Tensor ICB

3 minute(s) to read

"Atlas Copco" naujos kartos "Tensor IxB" integruoto valdiklio akumuliatoriniuose įrankiuose "Tensor IxB" suderintos priveržimo valdiklio funkcijos ir belaidžio nuolatinės srovės elektrinio įrankio paprastumas, galia ir patikimumas.

"IxB" įrankių šeimą sudaro du skirtingi akumuliatorinių įrankių variantai: Tensor ITB ir Tensor ICB. Tiek "Tensor ITB", tiek "ICB" turi tiesiogiai į įrankį integruotą priveržimo valdiklį.

Šiame straipsnyje daugiausia dėmesio skirsime būtent "Atlas Copco" akumuliatoriniam veržliasukčiui "Tensor ICB", nagrinėdami jo įspūdingą prieinamumą, išskirtinę operatoriaus ergonomiką ir patikimumą ateityje. Jei norite perskaityti straipsnį, kuris orientuotas tik į "Tensor ITB", spauskite čia.


Pirmiausia pradėkime nuo pagrindų

Atlas Copco "Tensor ICB" yra tiesioginės pavaros akumuliatorinis veržliasukis su tiesiogiai įrankyje įmontuotu priveržimo valdikliu. Tensor ICB yra mažesnio ir lankstesnio modelio Tensor ITB atitikmuo. Jo universalumas suteikia mūsų klientams galimybę susikurti įrankį, kuris geriausiai atitiktų jų konkrečias užduotis; Galima rinktis iš trijų skirtingų akumuliatorių variantų (14 V, 18 V arba 36 V), dviejų versijų (su eHMI arba be jos) ir dviejų modelių variantų (1,5-7 Nm arba 3-15 Nm).

tensor-icb-itb


Optimizuotas operatoriams

Palyginti su ankstesnės kartos akumuliatoriniu veržliasukiu "Tensor STB", "Tensor ICB" yra 30 % trumpesnis ir 30 % lengvesnis. Dėl šio dydžio ir svorio skirtumo operatoriai gali atlikti daugiau darbo, o prie linijos išlikti patogūs ir saugūs. Be to, didelis "Tensor ICB" galios ir svorio santykis bei kompaktiškas dydis leidžia pasiekti anksčiau nepasiekiamas surinkimo linijos vietas.

Tensor ICB turi dvi unikalias savo formos ypatybes. Įrankio kampinė galvutė gali suktis 360 laipsnių kampu, be to, naudotojai gali pasinaudoti iki 18 skirtingų fiksavimo padėčių. Tensor ICB gaidukas gali suktis 360 laipsnių kampu aplink įrankį ir gali būti nustatytas į vieną iš 20 fiksavimo padėčių. Jei norite, gaiduką taip pat galite užfiksuoti vienoje padėtyje. Šios dvi funkcijos išplečia "Tensor ICB" galimybes naudoti daugiau programų ir kartu užtikrina neprilygstamą operatoriaus ergonomiką.

IxB-PG05-Tensor-ICB


Ilgalaikis sprendimas produkcijai

Šiais Pramonės 4.0 laikais gamyba, be kita ko, priklauso nuo realaus laiko duomenų, išmaniųjų technologijų naudojimo ir taupiosios gamybos. Įspūdingai, "Tensor ICB" visa tai sujungia. Pasirinktinai integruota eHMI leidžia užtikrinti aiškų grįžtamąjį ryšį su operatoriumi, rodyti rezultatus ir pažangą gamybos metu. Kadangi įrankis nepriklauso nuo atskiro fizinio valdiklio, "Tensor ICB" turi visus reikalingus duomenis pačiame įrankyje. Vartotojai gali saugoti iki 1 000 psetų ir iki 10 000 sekų bei rezultatų.

Turėdami galimybę išplėsti funkcionalumą pagal savo taikomosios programos reikalavimus, galite pritaikyti "Tensor ICB" integruoto valdiklio įrankį taip, kad jis būtų būtent toks, kokio jums reikia. Jei ateityje norėsite papildomų funkcijų, "Atlas Copco" padės jums lengvai ir be problemų išplėsti mastelį.

Norite daugiau sužinoti apie naują "Atlas Copco" įrankių su integruotais valdikliais šeimą "Tensor IxB" arba konkrečiai apie akumuliatorinį veržliasukį "Tensor ICB"? Susisiekite su mumis ir susitarkite dėl demonstracijos šiandien!

  • Industrial Assembly