Atlas Copco Rental BlastAir leverer luft til undervannsbruk

31. januar 2020

Da en undervannsinstallasjon krevde inspeksjon, reparasjon og vedlikehold, hadde Atlas Copco Rental i Skottland de riktige verktøyene for jobben. La oss dykke dypere ned i denne kundehistorien!

Vår klient Rever Offshore tilbyr en rekke fullt integrerte tjenester innen undervanns- og offshorestyring. Inspeksjon, reparasjon og vedlikehold er en grunnleggende hjørnestein i den daglige driften. Selskapet har tilgang til de riktige ressursene for å gjennomføre prosjekter og levere et bredt spekter av undervannsløsninger.

Atlas Copco Rental begynte å arbeide med Rever i 2009 (deretter Bibby Offshore LTD). Et tiår senere arbeider vi fortsatt tett sammen.

De riktige verktøyene for undervannsjobben.

Vi er klare til å samarbeide om mateluft på Rever Offshore-beholdere for å drive en rekke utstyr, inkludert vinsjer, slanger og undersjøiske kollisjonsputer. Vi tilbyr også gruslegging og høytrykksspyling for å muliggjøre rengjøring og inspeksjon av en rekke undervannsinfrastruktur. En komplett løsning hver gang. Fra hovedutstyret til mindre tilbehør.

Med maksimal flythastighet og minimalt plassbehov, som er viktig i bruksområder der dekkplassen er viktig, er XRVS-kompressoren bokstavelig talt midtpunktet i spredningen. Den gir luft og kraft til ikke bare vårt eget utstyr, men også tredjepartsutstyr via en manifold. Kompressorene har dobbelt trykk, noe som gir høyt trykk fra 16 til 24 bar og lavt trykk fra 4 til 10 bar samtidig.

En annen viktig del av utstyret er BlastAir.

Rengjøringssystemet på havbunnen kan betjenes av dykkere eller av et fjernstyrt kjøretøy (ROV). Dysetrykket varierer fra 1,5 til 5,2 bar (25–75 psi), noe som gjør den stillegående, trygg og enkel å bruke på havbunnen. Dysekontrollen gjør det enkelt å fjerne korrosjon, vannvekst og maling. Den matte, ikke-reflekterende kvaliteten overskrider standardene til SA 2.5, og den er også kompatibel med DNV 2.7-1 og ATEX.

Se BlastAir i bruk!

Enda en jobb utført. Over til det neste tiåret med Rever Offshore!

For mer informasjon kan du kontakte:

Hos Atlas Copco har vi gjort industriideer til forretningskritiske fordeler siden 1873. Ved å lytte til kundene våre og vite hvilke behov de har, leverer vi verdier og innoverer med tanke på fremtiden.

Gode ideer underbygger bærekraftig utvikling. Vi i Atlas Copco Specialty Rental samarbeider med kundene for å montere det ypperste innen midlertidige løsninger for luft, flyt, damp og nitrogen. Våre engasjerte eksperter har omfattende kunnskap om bruk og utstyr. Vi forstår kundenes behov og kan levere totalløsninger for alle bransjer, uansett om det er for nødssituasjoner eller planlagte prosjekter. Vi er en avdeling av forretningsområdet Power Technique, med hovedkontor i byen Boom i Belgia, og har løsninger for spesialutleie under flere varemerker i hele verden.